Houtopslag voor buiten: welke zou u kopen?

Houtopslag voor buiten: welke zou u kopen?

U beschikt over een partij brandhout en wenst deze op een goede en mooie manier op te stapelen? Geroba biedt een uitgebreid productgamma aan oplossingen hiervoor. Standaard of op maat. In Corten of in RAL-kleur naar keuze

Standaard: Egura Cortenstaal houtopslag


De standaardoplossing is de EGURA cortenstaal houtopslag beschikbaar in 7 verschillende formaten. De meeste EGURA houtopslagen zijn uit voorraad leverbaar. 

De houtopslagen worden in 1 stuk geleverd nadat ze vakkundig afgelast zijn. U kan de houtopslag dus meteen op de geschikte plaats zetten en vullen met hout. De bodemplaat is voorzien van afwateringsgaten.
Wenst u een doorkijk in de houtopslag of deze wat speelser te maken dan kan u één van onze uitsparingen in de opslag plaatsen.  

Egura Houtopslag
Maatwerk


Naast standaardproducten heeft Geroba zich ook steeds toegelegd op maatwerk zodat u het juiste product in uw tuin kan plaatsen. Een Egura houtopslag kan op verschillende manieren aangepast worden naar uw wens


1) Achterwand
Er kan een achterwand in de houtsopslag worden voorzien zodat deze aan één zijde gesloten is. 

Egura Houtopslag

2) Raster
U wenst een onderverdeling in de houtopslag. Dat kan. U geeft aan in hoeveel delen de houtopslag verdeeld moet worden en wij passen deze voor u aan.

Houtopslag Cortenstaal Vakken

3) Afmetingen
U wenst een andere afmetingen dan onze standaard EGURA maten? Laat ons weten wat de gewenste afmetingen zijn en wij passen deze voor u aan. 

Corten of in RAL-kleur


Naast het warme en duurzame Cortenstaal worden de houtopslagen ook gemaakt in gepoederlakte versie.  De RAL-kleur kiest u zelf. 

Houtopslag in RAL 7021
 

Als Tuinafscheiding


Een houtopslag is ook een bijzonder stijlvolle en niet dure oplossing om een afscheiding te maken in uw tuin. Om een leuk .oekje te creëren of om een schutting te plaatsen tussen uw tuin en deze van de buren.

Egura houtopslag

Loading Conversation

Contact

Geroba BVBA

Netelaarstraat 8

2160 Wommelgem

E-mail: info@geroba.be

Tel: +32-(0)3-430 45 28

BTW: BE0645.669.414

Top