Produkte

Stellenangebote

Magazijnier

Technisch Magazijnier

 

Magazijnswerk goederen klaarzetten voor ophaling

  • laden en lossen
  • stockbeheer

 

Lassen 

  • in het magazijn of ter plaatse bij de klant

Plaatsing producten bij klanten

  • Plaatsingen op locatie bv. plaatsen tuinschutting of brievenbussen, kleine laswerken op verplaatsing, beton gieten,…).

 

 

Profiel

Je bechikt over een rijbewijs B

Je hebt een eerste ervaring als lasser, voornamelijk halfautomaat

Je hebt een verzorgd voorkomen en communicatief.

Je bent klantvriendelijk en je bezit een gezonde dosis enthousiasme

 

Een ervaring als heftruckchauffeur is een pluspunt

 

Technisch commercieel Projectmanager

Technisch commercieel Projectmanager

 

Geroba is een jong Vlaams bedrijf gevestigd in Wommelgem. Producten uit metaal voor tuin en landschap zijn onze passie. Dankzij ons gepersonaliseerd advies en maatwerk zorgen we ervoor dat elke tuin een tweede thuis is voor onze klanten. Om onze groei verder te zetten zijn we op zoek naar een 

Technisch commercieel Projectmanager

Functie

Als technisch commercieel Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de technische dossiers binnen het bedrijf. Je gebruikt je technische kennis voor antwoorden op vragen van klanten en werkt projecten mee uit. Daarnaast zorg je voor de opmaak van de offertes, het verwerken van de bestellingen en de levering of installatie door ons plaatsingsteam. 

Profiel

Je hebt een bachelor of masterdiploma bij voorkeur in een technische richting of hebt reeds ervaring met bouwkunde opgedaan. Je bent commercieel en communicatief sterk. Je kan werken in een klein team en omgaan met stresssituaties. 

Als persoon ben je samenwerkingsgericht, ondernemend en efficiënt in je aanpak. Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels. Frans is geen must maar een pluspunt.  Tevens heb je oog voor innovatieve opportuniteiten. Je houdt de vinger aan de pols van de markt, spot opportuniteiten en verzilverd die vanuit een proactieve en doordachte aanpak. 

 

Zin om mee te groeien met Geroba?