Brievenbus op maat

Datum

17 apr. 2023

Tijd

20:21h

Categorie

Geen onderdeel van een categorie

Bij Geroba hebben klanten de mogelijkheid om op maat gemaakte brievenbussen te kopen die perfect passen bij de stijl van hun huis en hun persoonlijke behoeften.  Of het nu gaat om Cortenstaal of zwart gepoederlakt staal, Geroba heeft een ruime ervaring in het produceren van brievenbussen op maat.

Afmeting, vorm, materiaal en kleur van de maatwerkbrievenbus: aan u de keuze!

Klanten kunnen kiezen uit verschillende ontwerpen, afmetingen en vormen, zodat ze een brievenbus kunnen creëren die volledig op maat is gemaakt. Dit betekent dat de brievenbus niet alleen praktisch is, maar ook een esthetische toevoeging aan de buitenkant van het huis.

Ons team van experts  kan u adviseren bij het ontwerp en de installatie van de brievenbus. Bovendien kan Geroba de brievenbus op locatie installeren om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door een brievenbus op maat te kopen bij Geroba, kunnen klanten er zeker van zijn dat ze een hoogwaardig product krijgen dat jarenlang meegaat en dat aan hun specifieke behoeften voldoet.

Naast de keuze tussen Cortenstaal of zwart gepoederlakt staal, zijn er tal van andere mogelijkheden om de brievenbus aan te passen aan de persoonlijke behoeften en voorkeuren van de klant.

Een van de meest populaire opties is het uitlaseren van het huisnummer en/of de naam op de brievenbus. Dit geeft een leuk persoonlijk tintje aan de brievenbus.  Het is ook mogelijk om de deur of het scharnier te verplaatsen, afhankelijk van de plaatsing van de brievenbus en de voorkeur van de klant.

Daarnaast biedt Geroba de mogelijkheid om de brievenbus in een andere kleur dan Cortenstaal of zwart gepoederlakt staal te bestellen. Klanten kunnen kiezen uit verschillende RAL-kleuren om de brievenbus te laten aansluiten bij de kleur van hun huis of om een contrast te creëren. Verder kan er LED-verlichting in de brievenbus worden geplaatst, zodat de brievenbus ook ‘s avonds goed zichtbaar is.

Hoe gaat Geroba te werk?

  1. U bezorgt ons de afmetingen en specificaties van de gewenste brievenbus. Eventueel met een schets
  2. U ontvangt een offerte van één van onze specialisen
  3. Bij akkoord ontvangt u een gedetailleerde technische tekening ter goedkeuring alvorens deze in productie
  4. De brievenbus wordt bij u geleverd of geplaatst.