Brievenbussen van Geroba: Cortenstaal, modern, in kleur, maatwerk? Jij beslist!

Datum

15 sep. 2020

Tijd

14:54h

Categorie

Geen onderdeel van een categorie

Brievenbussen zijn er in alle soorten en maten. Geroba gaat een stapje verder en biedt naast standaard brievenbussen ook brievenbussen op maat. In Cortenstaal of gepoederlakt staal.  Wil je graag je naam op je brievenbus kleven? Dat kan. Of liever je huisnummer laten uitlaseren? Geen probleem. Jij vraagt, Geroba levert!

Wij bieden je de keuze tussen een cortenstaal brievenbus of een metalen brievenbus. Al onze standaard brievenbussen zijn voorzien van bevestigingsgaten, een anti-diefstal systeem en worden geleverd met 2 sleutels.

 

Cortenstaal brievenbus

Cortenstaal BrievenbussenCortenstaal Brievenbussen

Ons cortenstaal brievenbus- gamma bestaat uit 11 standaard modellen (Carta, Litru, Carta, Verma, Litru, Litrupa, Collu, Collu Combo, Litru Combo, Giftu en Pakun) met verschillende afmetingen, waarvan 4 pakketbrievenbussen. Cortenstaal is tijdloos en onderhoudsvrij.  De brievenbussen zijn volledig recycleerbaar, UV- en vorstbestendig en de typische roeste kleur past zowel in moderne als klassieke tuinen. Ze zijn de ideale combinatie van sterkte en duurzaamheid.

 

Metalen brievenbus

Aluminium Brievenbussen

Hou je meer van klassiek zwart? Ook dan kun je bij Geroba terecht. Kies voor een metalen brievenbus uit onze 7 standaardmodellen (Xilta, Carta, Litru, Carta, Verma, Litru,  Collu, Collu Combo, Litru Combo, Giftu en Pakun), allemaal zwart gepoederlakt in RAL 9005. Op aanvraag ook in een andere kleur. Al onze modellen voldoen aan de bestaande postnormen, zijn UV- en vorstbestendig en bovendien roestvrij. Onze metalen brievenbussen zijn tijdloos, stijlvol en sober met een moderne toets.

 

Personaliseren van de brievenbus 

U koopt niet elke week een brievenbus. Daarom willen wij dat u de brievenbus die precies past in uw voortuin. Moet de deur anders opendraaien of op een andere plaats komen? Een naam of nummer uitlaseren? Kies voor de optie die u nodig hebt. Na bestelling maken onze technische tekenaars een tekening zo u de bus kan controleren alvorens deze in productie gaat.

Maatwerk brievenbus

Aluminium Brievenbussenstrakke brievenbus metaal

Geroba is gespecialiseerd in het maken van brievenbussen op maat. Zowel onze cortenstaal als onze metalen brievenbussen kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Wat dacht je van letters of huisnummers in roestvrij staal, die eenvoudig op de brievenbus kunnen worden gekleefd? Of misschien wil je ze liever laten uitlaseren?

Ben je op zoek naar specifieke afmetingen of wil je een LED-verlichting in je brievenbus en een apart vak voor pakjes? Contacteer ons en wij leveren je een persoonlijke brievenbus op maat!

Meer brievenbussen