Cortenstaal op zijn plaats in elk type tuin

Datum

12 jun. 2017

Tijd

14:34h

Categorie

Geen onderdeel van een categorie

Cortenstaal heeft het voordeel dat het zeer veelzijdig is. De mogelijkheden zijn oneindig. Een houtopslag, waterelement, schutting of een plantenbak. Er zijn tientallen product mogelijkheden in cortenstaal om uw tuin een extra dimensie te geven.

Zowel in strakke, moderne tuinen als in klassieke tuinen is cortenstaal op zijn plaats. De echte doorbraak voor cortenstaal kwam een goede 10 jaar terug toen bekende tuinarchitecten het materiaal begon in te passen in hun ontwerpen. Denk maar aan de prachtige Show Garden van Tom-Stuart-Smith op de Chelsea Flower show van 2006. Sindsdien is cortenstaal een standaard materiaal geworden op deze “Oscars” van de tuinarchitectuur. Of de onderstaande tuinen van Adam Frost of Ulf Nordfjell.

Ook in België en Nederland is cortenstaal ondertussen een materiaal geworden dat niet mag ontbreken in de tuin. De bijzondere sterkte, duurzaamheid en tijdloosheid van het materiaal maken het een geliefde eyecatcher voor elke tuin.

Bij Geroba zijn we trots dat we onze klanten kunnen bijstaan, om ideeën met cortenstaal en RVS om te zetten in prachtige elementen voor elk type tuin.