Geroba gaat op groen!

Datum

23 nov. 2021

Tijd

15:51h

Categorie

Geen onderdeel van een categorie

Het is zover, 30 november is in zicht. Geen doodgewone dag, maar massaal winkels bezoeken fysiek of online, want de deals zijn ongekend. Op deze zwarte dag kleuren we bij Geroba groen. Door niet deel te nemen aan Black Friday is ons doel om een groenere wereld te creëren. Door deze actie zijn we samen met onze klanten duurzaam en gaan onze klanten bewuster aankopen. Doe je mee om de wereld groen te kleuren? 

Green Friday

Op Green Friday heeft Trees for All 30 november een andere betekenis gegeven. Bewuster kopen en tegelijkertijd bomen planten over de hele wereld is de missie. Onder andere in Centraal-Vietnam en Ghana worden 120.000 bomen geplant. De actie herstelt bedreigde ecosystemen. Honderden lokale families zullen van dit project profiteren. Eén maakt verschil, maar samen zetten we grotere stappen. Met +500 andere bedrijven gaan we hand in hand deze actie aan, waaronder Intratuin, Dille&Kamille, Decathlon en nog veel meer.

Meer bomen minder deals

Ook wij bij Geroba staan vaak stil om groener en duurzamer te produceren. Overconsumptie is wereldwijd de realiteit momenteel en we vinden dat deels de verantwoordelijkheid bij de winkeliers en producten ligt. We moeten voor onze planeet zorgen en onze klanten kunnen ons daarbij helpen. Meer bomen betekent een beter klimaat en gezondere leefomgeving. 

De prijs van kwaliteit

Naast deze actie is ons doel bij Geroba dat producten langer meegaan, milieuvriendelijker zijn en daardoor kwalitatief zijn. Daarom is cortenstaal één van de materialen die voldoet aan al deze punten. Een correcte prijs aanbieden is beter, dan ongewone kortingen. 

Het hele jaar door

Naast deze actie kun je als consument heel het jaar door bewuster zijn van een groener planeet. Door regelmatig planten en bomen door je tuin of balkon te plaatsen, ga je al stukken groener leven. Wij zorgen dat er  jaarlijks een boompje of een plant  in ons toonpark geplaatst wordt. Zie hier ons olijfboompje, we zijn er trots op!