Geroba breidt brievenbussengamma uit met 8 nieuwe modellen.

Datum

5 mei. 2022

Tijd

15:13h

Categorie

Geen onderdeel van een categorie

We zien fier om in enkele jaren te zijn uitgegroeid tot één van de belangrijkste producenten van brievenbussen. We proberen mooi design te combineren met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding en dat wordt duidelijk gesmaakt. Ondertussen worden onze brievenbussen verkocht in heel Europa.

We zitten echter niet stil en hebben ons gamma aan brievenbussen uitgebreid met 8 nieuwe modellen welke we graag aan u voorstellen.

Er zijn 2 nieuwe Cortenstaal brievenbussen: De LitruPa Corten en de Letta. 3 nieuwe gepoederlakte modellen: de Xilta, de Carta Wit en de LitruPa Zwart. Daarnaast lanceren we onze eerste houten brievenbus: de Jaxu, de Jakki en de Recta.

Nieuwe Cortenstaal brievenbussen

Litrupa Pakketbrievenbus CortenstaalDe LitruPa is het broertje van het populaire en stoere Litrumodel. De voorkant is identiek, maar ditmaal is de achterzijde voorzien van een digitaal cijferslot. De code van het slot kan u bij het plaatsen van een online aankoop meedelen bij uw bestelling. De koerier kan het cijferslot openen en het veilig in de LitruPa plaatsen.

Letta Cortenstaal Brievenbus

De Letta is een budgetvriendelijke brievenbus. Gemaakt uit 1mm Cortenstaal, maar vanwege haar design toch robuust.

Een brievenbus in Cortenstaal is tijdloos, past bij alle woningstijlen en vergt geen onderhoud.

Nieuwe Metalen brievenbussen

Carta Witte Moderne Brievenbus

U las al dat we ons gamma brievenbussen hebben uitgebreid met houten modellen uit Padouk. De Xilta combineert Hout met Metaal en is ongetwijfeld één van onze favorieten. De voorzijde is afgewerkt met slanke verticale Padoukplanken. Deze zijn verwerkt in een zwart frame uit zwart gepoederlakt staal. Een prachtige combinatie!

De Carta Wit heeft hetzelfde gesmaakte design als de Carta Zwart. Gepoederlakt in RAL 9010.Litru Strakke Zwarte Brievenbus

De LitruPa Zwart is gepoederlakt in RAL 9005. Hierboven kon u al lezen dat deze pakjesbrievenbus is uitgevoerd met een speciaal digitaal cijferslot.

Nieuwe Houten Brievenbussen

Last but not least… de Padouk brievenbussen!

De Jakki is een minimalistische houten brievenbus met als afmetingen 400x290x1025mm. De Jaxu is een houten pakketbrievenbus voorzien van een digitaal slot. U kan de code meegeven bij aankoop in de online shop. De koerier ontvangt deze en laat het pakje veilig achter in de Jaxu brievenbus.

De Recta valt op door zijn slankheid.  De afmeting van deze bus is 300x190x980mm. De opening is afgedekt door een plank die men opzij kan schuiven.

Alle Padouk brievenbussen zijn voorzien van een UV-beschermende olie speciaal voor buitengebruik.

 

 

Personaliseren

brievenbus groot

Geroba is een trendsetter geweest de voorbije jaren in het personaliseren van brievenbussen. We vinden het belangrijk dat u de brievenbus ontvangt die maximaal bij uw voortuin past. Het verplaatsen van de deur of het anders opendraaien. Een speciale kleur. Uw huisnummer op de brievenbus kleven of uitlaseren. Een naam of logo. Een aangepast formaat? Het kan!

Ook bij deze nieuwe brievenbussen zijn deze personalisaties mogelijk. Zelfs bij de nieuwe houten brievenbussen.