Houtopslag voor buiten: welke zou u kopen?

Datum

22 jun. 2019

Tijd

13:04h

Categorie

Geen onderdeel van een categorie

Houtopslag voor buiten nodig en op zoek de geschikte oplossing? Je beschikt over een partij brandhout en wenst deze buiten op een goede en mooie manier op te stapelen? Dat kan met een houtopslag van Geroba. Standaard of op maat. In Corten of in een RAL-kleur naar keuze. In dit artikel lees je welke types van houtbergingen je bij Geroba kan kopen en welke extra mogelijkheden er zijn.

Cortenstaal houtopslag EGURA

De standaardoplossing is de EGURA cortenstaal houtopslag beschikbaar in 9 verschillende formaten. Deze EGURA houtopslagen zijn uit voorraad leverbaar.

De houtopslagen worden in 1 stuk bij u thuis geleverd nadat ze vakkundig afgelast zijn. Je kan de houtopslag dus meteen op de geschikte plaats zetten en vullen met hout. De bodemplaat is voorzien van afwateringsgaten. Wens je een doorkijk in de houtopslag of deze wat speelser te maken dan kan je één van onze corten uitsparingen in de opslag plaatsen. Er zijn 5 modellen in verschillende vormen (rond, vierkant, rechthoekig en hartvorm)

Naast onze EGURA houtbergingen heeft Geroba zich ook toegelegd op maatwerk zodat je de gepaste houtmijt in je tuin kan plaatsen. Een Egura cortenstaal houtopslag kan op verschillende manieren op wens aangepast worden.

 

Zwarte houtopslag Beltza

Een moderne, strakke houtberging? Naast het warme en duurzame Cortenstaal worden de houtopslagen ook gemaakt in een gepoederlakte versie in RAL 9005. De Beltza is op voorraad in 9 verschillende formaten.

 

Dividi Houtberging

Nieuw in het Geroba aanbod! De Egura en Beltza zijn nu ook beschikbaar met een handige vakverdeling. De Dividi Egura zijn gemaakt uit Cortenstaal. De Beltza Dividi in strak zwart.

Honni Houtopslag

De Honni is een handige modulaire houtopslag in de vorm van een honinggraat. Ze kunnen op elkaar gestapeld worden.

hout buiten

 

 

Maatwerk houtopslag: wat is er mogelijk?

1.  Achterwand

Er kan een achterwand in de houtopslag worden voorzien zodat deze aan één zijde gesloten is. De levertijd voor deze uitvoering is ca. 2 weken.

 

 

2. Afmetingen

Je wenst een andere afmetingen dan onze standaard EGURA maten? Laat ons weten wat de gewenste afmetingen zijn en wij passen deze voor jou aan.

grote houtopslag modern

3. Cortenstaal houtopslag binnen

De houtopslagen kunnen ook binnen geïnstalleerd worden. Als u deze wenst op te hangen tegen de muur worden de nodige gaten voorzien zo u deze zelf kan bevestigen. Als u de houtberging binnen wil gebruiken, raden wij wel aan de houtopslag te laten voorroesten en vervolgens te vernissen. Geroba heeft een eigen roestversneller en vernis ontwikkeld waardoor u op korte termijn het gewenste resultaat krijgt.

houtopslag binnen

4. Andere RAL-kleur

De standaarduitvoering van de Beltza houtopslag is in het zwart, RAL 9005. Het is echter perfect mogelijk om de houtopslag in een andere RAL kleur voor u te produceren. Vrijwel alle kleuren zijn mogelijk.

 

 

 

 

 

5. Kast in combinatie met houtberging

Hebt u ook andere zaken op te bergen. Een bezem, een elektriciteitskast,… ? We kunnen ook een deur voorzien in de houtmijt.

tuinkast hout

6. Andere vorm houtmijt

Gewoon een andere vorm? Geen enkel idee. Kom naar ons toe met uw idee of wens. Bij elke maatwerkbestelling maken onze tekenaars een tekening zo u zeker bent dat de gewenste houtopslag in uw tuin zal staan.

 

corten maatwerk houtopslag

 

 

 

Hebben we met jou met dit artikel geholpen met het maken van je keuze en hebt u nog geen hout? Er zijn voldoende winkels waar u hout kan bestellen.

Als Tuinafscheiding

Een houtopslag is ook een bijzonder stijlvolle en niet dure oplossing om een afscheiding te maken in je tuin. Om een leuk hoekje te creëren of om een schutting te plaatsen tussen jouw tuin en die van de buren.

 

houtmijt corten

 

Hebt u nog verdere vragen na het lezen van dit artikel of wil u advies van één van onze medewerkers. Aarzel dan niet om contact op te nemen! 

Waarom een Geroba houtopslag buiten in uw tuin plaatsen ?

  • Weerbestendigheid: Metalen houtopslagen zijn over het algemeen beter bestand tegen weersinvloeden dan houten opslagen. Zorg ervoor dat de metalen opslag is behandeld met een beschermende coating om roest en corrosie te voorkomen. Een metalen opslag met een waterdichte afdichting en afvoer is ook ideaal om ervoor te zorgen dat je hout droog blijft.
  • Capaciteit: Geroba houtopslagen zijn er in verschillende maten en capaciteiten. Zorg ervoor dat je een opslag kiest die groot genoeg is om al je hout op te slaan.
  • Installatie en montage: Geen bouwpaket, maar een vakkundig gelaste houtopslag die u makkelijke op de gewenste plaats in uw tuin kan plaatsen.
  • Voor iedfers budget: De houtopslagen variëren in prijs, afhankelijk van de grootte, het materiaal en eventuele opties zoals een raster of achterwand.