Houtopslag in de tuin: ga je voor cortenstaal of zwart?

Datum

9 sep. 2020

Tijd

10:09h

Categorie

Geen onderdeel van een categorie

Houtopslag in de tuin nodig?

Heb je een open haard of een vuurkorf in de tuin? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je hout goed droog te houden. Bij Geroba hebben we verschillende soorten houtopslag voor je tuin. Je hout blijft niet alleen lekker droog, het ziet er bovendien nog eens goed uit. Ons gamma is verkrijgbaar in cortenstaal en zwart poedergelakt metaal. We bieden zowel standaard afmetingen als maatwerk. Bij Geroba kies je de houtopslag die het beste bij je past.

Ontdek het volledige Geroba-gamma: ga je voor cortenstaal of zwart ?

Cortenstaal is een bijzonder duurzaam materiaal dat 10x langer meegaat dan staal. Zijn opvallende oranje-bruine kleur zorgt bovendien voor een authentieke uitstraling en staat mooi in contrast met het hout en het groen in je tuin. De houtopslag kan ook als afscheidingselement gebruikt worden. Houtopslag Cortenstaal

Onze EGURA cortenstaal houtopslagen zijn verkrijgbaar in 9 standaardformaten, van 34 tot 58 kg. Heb je het liever wat persoonlijker, kies dan voor onze Egura uitsparingen in 5 verschillende vormen (vierkant, rond, rechthoekig of hartvorm). Voor een mooie en functionele houtberging buiten, in alle seizoenen.

Honeycomc houtopslag cortenstaal honni

Ons HONNI gamma biedt cortenstaal houtopslag in honinggraat-vorm.
De modulaire blokken kunnen makkelijk op en rond elkaar gestapeld worden, zodat je zelf het gewenste uiterlijk van je houtopslag kunt bepalen.

 

 

 

 

Ons BELTZA gamma bestaat uit gepoederlakt zwart metaal. De zwarte kleur geeft het geheel een moderne, stijlvolle look en is geschikt voor zowel buiten, als binnen. Dankzij zijn mooie design past de metalen houtopslag perfect naast de open haard. Zo hoef je niet telkens naar buiten om een nieuwe voorraad hout te halen. Je hebt de keuze uit 9 verschillende maten, met een gewicht tussen 34 en 58 kg. De houtberging kan ook in een andere RAL-kleur voor u gemaakt worden. RAL 7021, RAL 9010 of een andere kleur? Dat kan.

beltza houtopslag

Geroba biedt zowel standaardproducten als maatwerk. Bij ons kun je terecht voor individualiteit en persoonlijkheid. Wil je een achterwand voor je houtopslag? Of de houtberging combineren met schuttingpanelen? Contacteer ons voor een houtberging op maat, we gaan de uitdaging graag aan!