Houtopslag voor buiten: welke zou u kopen?

Datum

22 jun. 2019

Tijd

13:04h

Categorie

Geen onderdeel van een categorie

Je beschikt over een partij brandhout en wenst deze op een goede en mooie manier op te stapelen? Geroba biedt een uitgebreid gamma aan oplossingen hiervoor. Standaard of op maat. In Corten of in RAL-kleur naar keuze.

Standaard: Egura Cortenstaal houtopslag

De standaardoplossing is de EGURA cortenstaal houtopslag beschikbaar in 7 verschillende formaten. De meeste EGURA houtopslagen zijn uit voorraad leverbaar.

De houtopslagen worden in 1 stuk geleverd nadat ze vakkundig afgelast zijn. Je kan de houtopslag dus meteen op de geschikte plaats zetten en vullen met hout. De bodemplaat is voorzien van afwateringsgaten.
Wens je een doorkijk in de houtopslag of deze wat speelser te maken dan kan je één van onze uitsparingen in de opslag plaatsen.

Naast standaardproducten heeft Geroba zich ook steeds toegelegd op maatwerk zodat je het juiste product in je tuin kan plaatsen. Een Egura houtopslag kan op verschillende manieren aangepast worden naar jouw wens

1.  Achterwand

Er kan een achterwand in de houtsopslag worden voorzien zodat deze aan één zijde gesloten is.

2. Raster

Je wenst een onderverdeling in de houtopslag. Dat kan. Geef aan in hoeveel delen de houtopslag verdeeld moet worden en wij passen deze voor jou aan.

3. Afmetingen

Je wenst een andere afmetingen dan onze standaard EGURA maten? Laat ons weten wat de gewenste afmetingen zijn en wij passen deze voor jou aan.

Corten of in RAL-kleur

Naast het warme en duurzame Cortenstaal worden de houtopslagen ook gemaakt in gepoederlakte versie.  De RAL-kleur kies jij zelf.

Als Tuinafscheiding

Een houtopslag is ook een bijzonder stijlvolle en niet dure oplossing om een afscheiding te maken in je tuin. Om een leuk hoekje te creëren of om een schutting te plaatsen tussen jouw tuin en die van de buren.