Houtopslag voor buiten: welke zou u kopen?

Datum

22 jun. 2019

Tijd

13:04h

Categorie

Geen onderdeel van een categorie

U beschikt over een partij brandhout en wenst deze op een goede en mooie manier op te stapelen? Geroba biedt een uitgebreid productgamma aan oplossingen hiervoor. Standaard of op maat. In Corten of in RAL-kleur naar keuze.

Standaard: Egura Cortenstaal houtopslag

De standaardoplossing is de EGURA cortenstaal houtopslag beschikbaar in 7 verschillende formaten. De meeste EGURA houtopslagen zijn uit voorraad leverbaar.

De houtopslagen worden in 1 stuk geleverd nadat ze vakkundig afgelast zijn. U kan de houtopslag dus meteen op de geschikte plaats zetten en vullen met hout. De bodemplaat is voorzien van afwateringsgaten.
Wenst u een doorkijk in de houtopslag of deze wat speelser te maken dan kan u één van onze uitsparingen in de opslag plaatsen.

Naast standaardproducten heeft Geroba zich ook steeds toegelegd op maatwerk zodat u het juiste product in uw tuin kan plaatsen. Een Egura houtopslag kan op verschillende manieren aangepast worden naar uw wens

1.  Achterwand
Er kan een achterwand in de houtsopslag worden voorzien zodat deze aan één zijde gesloten is.

2. Raster
U wenst een onderverdeling in de houtopslag. Dat kan. U geeft aan in hoeveel delen de houtopslag verdeeld moet worden en wij passen deze voor u aan.

3. Afmetingen
U wenst een andere afmetingen dan onze standaard EGURA maten? Laat ons weten wat de gewenste afmetingen zijn en wij passen deze voor u aan.

Corten of in RAL-kleur

Naast het warme en duurzame Cortenstaal worden de houtopslagen ook gemaakt in gepoederlakte versie.  De RAL-kleur kiest u zelf.

Als Tuinafscheiding

Een houtopslag is ook een bijzonder stijlvolle en niet dure oplossing om een afscheiding te maken in uw tuin. Om een leuk .oekje te creëren of om een schutting te plaatsen tussen uw tuin en deze van de buren.