Kies voor een plantenbak in Cortenstaal

Datum

1 okt. 2020

Tijd

15:13h

Categorie

Geen onderdeel van een categorie

Plantenbakken of bloembakken zijn er in veel verschillende materialen. Van kunststof tot aluminium, van keramiek tot natuursteen. Maar sinds enkele jaren is er een nieuwe speler op de markt: cortenstaal! De warme bruin-oranje kleur van een plantenbak of bloembak in cortenstaal past bij elk seizoen en aangezien de roestvorming voor elke plantenbak anders is, heb je gegarandeerd een uniek exemplaar te pakken. Cortenstaal plantenbakken hebben een stoere en tijdloze uitstraling, waardoor planten en bloemen prachtig tot hun recht komen. De oranje tot roodbruine kleur tekent zich perfect af tegen purperen lavendel of combineert prachtig met het omringende groen van de tuin.

Plantenbakken maar dan anders

Creëer jouw droomtuin met Geroba. Bij Geroba bieden we plantenbakken aan in verschillende stijlen en afmetingen. Van vierkant tot rond, van rechthoekig tot conisch. We hebben zelfs speciale kruidenbakken beschikbaar. Wat dacht je van een vaasvormige plantenbak? Heel trendy en hij neemt heel weinig ruimte in. Of maak een mooi geheel met rechthoekige plantenbakken, gevuld met allerlei bontgekleurde bloemen. Plaats een ronde plantenbak op een zuil, een muurtje of gewoon op tafel en zet er een mooi plantje in dat zorgt voor een kleurrijke noot. In onze uitgebreide collectie vind je vast en zeker de geschikte plantenbak voor jouw tuin. Laat je fantasie de vrije loop en combineer eindeloos. Of wil je toch liever een bloembak op maat? Geen probleem, we nemen de uitdaging graag aan en maken van je tuin een echte blikvanger! Klik hier voor meer info over maatwerk

Trendy en veelzijdig

Bloembakken hebben trouwens niet enkel een esthetische rol, ze dienen ook perfect als afscheiding. Wil je je tuin in verschillende ruimtes onderverdelen? Plaats dan strategisch enkele grote plantenbakken op je terras en je hebt meteen de nodige privacy.

Verrijk je tuin met een vintage plantenbak in cortenstaal en ga voor de ideale combinatie van stijl en kwaliteit!