Vijver in Cortenstaal: wat zijn de mogelijkheden?

Vijver in Cortenstaal: wat zijn de mogelijkheden?

De Geroba Estani vijvers worden afgewerkt met een zwarte rubbercoating aan de binnenkant. Hierdoor zal het water niet oranje verkleuren in de beginfase van het roestproces. Bovendien is de coating een extra bescherming voor eventuele lekkage.

Naast vierkante of rechthoekige vijvers zijn er ook ronde Cortenstaal vijvers mogelijk. Hierbij vindt u een overzicht van de standaardformaten.

Ja, dat kan zeker. Dankzij de rubberen coating zullen en er geen roestpartikels in het water komen. De vissen zijn dus meer dan welkom.

Ja, wij kunnen een bestaande vijver bekleden en afwerken met Cortenstaal.

Naast de coating die het Cortenstaal aan de binnenzijde beschermt, heeft de vijver een overlooppijp zo er geen water uit de vijver kan bij hevige regenval. De vijvers hebben standaard een boord van 5cm. 

Ja, dat kan. Hiervoor zijn er 2 mogelijkheden. Een watervalelement als alleenstaand element dat NAAST de vijver wordt geplaatst. Een andere optie is om het waterelement op de vijverrand te plaatsen. Ontdek hier onze Estani watervalelementen. Deze zijn zowel in aluminium als cortenstaal verkrijgbaar.

Loading Conversation
Top