Pakjesbrievenbus kopen? – Cortenstaal of zwart

Datum

28 apr. 2022

Tijd

11:45h

Categorie

Geen onderdeel van een categorie

Herinner je dat nog, je pakketjes afhalen bij het postkantoor of een ophaalpunt? Dat is gelukkig verleden tijd met de pakjesbrievenbus. Hierdoor is een online bestelling niet alleen gemakkelijk geplaatst, maar ook gemakkelijk te ontvangen. Benieuwd naar de voordelen?

 

Pakketbrievenbus van Geroba

Geroba produceert meer dan 20 brievenbussen waaronder 11 voor pakjes. Recent werd het gamma nog uitgebreid met 3 nieuwe modellen. De Litrupa gebaseerd op het populaire Litrumodel van Geroba en de Jaxu gemaakt van Padouk hardhout.

Waarom is een pakjesbrievenbus de toekomst?

Naast het feit dat een pakketbrievenbus meer en meer met aandacht wordt gekocht, is het ook de evolutie van deze tijd. Van boeken en sokken tot volledig een nieuwe garderobe, alles wordt online gekocht.

Dat wil natuurlijk zeggen dat we niet de hele dag willen én kunnen wachten op ons pakketje. De pakjesbrievenbus is de perfecte oplossing hiervoor. Plaats online je bestelling. De volgende dag je pakket volgen, en opeens een berichtje krijgen dat het is geleverd. Dat terwijl je nog op je werk zit. Hoe gemakkelijk is dat?!

Wat zijn de voordelen van een pakjesbrievenbus?

  • Contactloos aankopen ontvangen
  • Afhalen bij een afhaalpunt is verleden tijd
  • Pakjes en brieven ontvangen in één bus
  • Afhankelijk van je aankopen, vele maten beschikbaar
  • Niet meer zenuwachtig worden dat je de chauffeur mist

 

Hoe werkt een pakjesbrievenbus?

De werking is afhankelijk van de verschillende types. De pakjesbrievenbussen Pakun Collu, Giftu en Jaxu hebben een handige schuif of deksel waar de koerier het pakket op een veilige manier kan achterlaten. De Litrupa heeft een digitaal cijferslot. De code van uw slot kan achterlaten bij bestelling van de producten bij de online shop. De koerier ontvangt deze code en kan deur openmaken. Na plaatsing van het pakje zal de koerier deze terug sluiten zo het pakketje veilig in de brievenbus zit.

Hierbij vindt u de maximale pakjesafmetingen van onderstaande pakketbrievenbussen

Pakun –  230x230x230mm

Collu –  300x300x420mm

Giftu –  340x340x310mm

Collu Zwart met Cortenstaal                         Pakun Cortenstaal                            Giftu Zwart

                                             

Pakjesbrievenbus op maat

Voor de designer en creatieveling onder ons, laat je brievenbus op maat maken. Zelf je design aanleveren of je ideeën omschrijven, en wij gaan meteen aan het werk voor je. Geen ontwerp of idee is ons te veel. Graag zelfs, want ook onze creatieve kant wordt graag uitgedaagd! 

Cortenstaal of Staal?

Tot slot blijft de vraag: cortenstaal of staal? Vind je een stoere en speelse design mooi of toch strak en simpel van ontwerp? De stalen gelakte pakjesbrievenbus oogt moderner qua look. 

De cortenstaal pakjesbrievenbus heeft een unieke roodbruine kleur. Het roestproces is geheel afhankelijk van het weer, waardoor elke brievenbus op verschillende manieren roest. 

Doordat cortenstaal volledig nog moet verkleuren, is het een mooie transformatie om te zien hoe de brievenbus elke dag een nieuwe kleurpatroon krijgt. 

Wist je trouwens dat er sinds kort een koninklijk besluit over pakjesbrievenbussen is waarbij thuisbezorging in een wettelijk kader is gegoten?

Laat je inspireren en kijk snel op https://geroba.be/product-categorie/brievenbussen/