Pakjesbrievenbus kopen? – Cortenstaal of zwart

Datum

28 apr. 2022

Tijd

11:45h

Categorie

Geen onderdeel van een categorie

Pakketjes afhalen bij het postkantoor of een ophaalpunt? Dat is gelukkig verleden tijd met de pakjesbrievenbus. Hierdoor is een online bestelling niet alleen gemakkelijk geplaatst, maar ook gemakkelijk te ontvangen. Benieuwd naar de voordelen?

 

Pakketbrievenbus van Geroba

Geroba produceert meer dan 20 brievenbussen waaronder 11 voor pakjes. Recent werd het gamma nog uitgebreid met 3 nieuwe modellen. De Litrupa gebaseerd op het populaire Litrumodel van Geroba en de Jaxu gemaakt van Padouk hardhout.

Waarom is een pakjesbrievenbus de toekomst?

Naast het feit dat een pakketbrievenbus meer en meer met aandacht wordt gekocht, is het ook de evolutie van deze tijd. Van boeken en sokken tot volledig een nieuwe garderobe, alles wordt online gekocht.

Dat wil natuurlijk zeggen dat we niet de hele dag willen én kunnen wachten op ons pakketje. De pakjesbrievenbus is de perfecte oplossing hiervoor. Plaats online je bestelling. De volgende dag je pakket volgen, en opeens een berichtje krijgen dat het is geleverd. Dat terwijl je nog op je werk zit. Hoe gemakkelijk is dat?!

Wat zijn de voordelen van een pakjesbrievenbus?

  • Contactloos aankopen ontvangen
  • Afhalen bij een afhaalpunt is verleden tijd
  • Pakjes en brieven ontvangen in één bus
  • Afhankelijk van je aankopen, vele maten beschikbaar
  • Niet meer zenuwachtig worden dat je de chauffeur mist

 

Hoe werkt een pakjesbrievenbus?

De werking is afhankelijk van de verschillende types. De pakjesbrievenbussen Pakun Collu, Giftu en Jaxu hebben een handige schuif of deksel waar de koerier het pakket op een veilige manier kan achterlaten. De Litrupa heeft een digitaal cijferslot. De code van uw slot kan achterlaten bij bestelling van de producten bij de online shop. De koerier ontvangt deze code en kan deur openmaken. Na plaatsing van het pakje zal de koerier deze terug sluiten zo het pakketje veilig in de brievenbus zit.

Hierbij vindt u de maximale pakjesafmetingen van onderstaande pakketbrievenbussen

Pakun –  230x230x230mm

Collu –  300x300x420mm

Giftu –  340x340x310mm

Collu Zwart met Cortenstaal                         Pakun Cortenstaal                            Giftu Zwart

                                             

Pakjesbrievenbus op maat

Voor de creatieveling onder ons, laat je je design brievenbus op maat maken. Zelf je design aanleveren of je ideeën omschrijven, en wij gaan meteen aan het werk voor je. Geen ontwerp of idee is ons te veel. Graag zelfs, want ook onze creatieve kant wordt graag uitgedaagd! 

Cortenstaal of Staal?

Tot slot blijft de vraag: cortenstaal of staal? Vind je een stoere en speelse design mooi of toch strak en simpel van ontwerp? De stalen gelakte pakjesbrievenbus oogt moderner qua look. 

De cortenstaal pakjesbrievenbus heeft een unieke roodbruine kleur. Het roestproces is geheel afhankelijk van het weer, waardoor elke brievenbus op verschillende manieren roest. 

Doordat cortenstaal volledig nog moet verkleuren, is het een mooie transformatie om te zien hoe de brievenbus elke dag een nieuwe kleurpatroon krijgt. 

Wist je trouwens dat er sinds kort een koninklijk besluit over pakjesbrievenbussen is waarbij thuisbezorging in een wettelijk kader is gegoten?

Laat je inspireren en vind je brievenbus voor pakketjes bij Geroba!

4 goede redenen voor het kopen van een pakketbrievenbus

  1. Handigheid en gemak

Een pakjesbrievenbus kan het ontvangen van pakketten thuis aanzienlijk handiger maken. In plaats van thuis te moeten blijven wachten op de bezorger, kan je de pakjesbrievenbus gebruiken om pakketten veilig en droog te ontvangen terwijl je weg bent. Veel pakjesbrievenbussen hebben een beveiligd compartiment dat je kunt vergrendelen om diefstal te voorkomen.

  1. Bescherming tegen diefstal en schade

Een van de grootste voordelen van een pakjesbrievenbus is de bescherming tegen diefstal en schade. Zonder een brievenbus voor pakketten kunnen pakketten buiten blijven liggen, vaak zonder enige bescherming tegen diefstal of weersinvloeden. Dit kan leiden tot verloren of beschadigde pakketten, evenals frustratie bij de ontvanger. Met een pakjesbrievenbus is de kans op diefstal en schade aan de inhoud van het pakket aanzienlijk kleiner.

  1. Besparing op tijd en kosten

Met een pakjesbrievenbus kan je ook besparen op tijd en kosten. Je hoeft geen tijd te verspillen met het regelen van de levering van pakketten of thuis te blijven wachten op de bezorger. Bovendien voorkomt een pakjesbrievenbus ook onnodige kosten zoals het opnieuw laten bezorgen van een pakket wanneer je niet thuis was.

  1. Verhoogde privacy

Een pakjesbrievenbus kopen kan ook de privacy verhogen. Door de levering van pakketten rechtstreeks in de brievenbus te laten plaatsvinden, hoef je geen onbekende personen aan de deur te ontvangen en kan je voorkomen dat ze in je huis of tuin rondneuzen.